Het zijn rare maanden geweest waar we allemaal wel op een of andere manier last van hadden. Hopelijk niet door de ziekte zelf, maar er zijn ook grote economische, psychologische en maatschappelijke gevolgen. Voor veel mensen was en is het een eenzame tijd.

Het Keuter Kermiscomité bedacht een actie waarbij mensen iemand konden opgeven voor een verrassingsbox. Ze ontvingen allemaal een bos pioenrozen, gesponsord door Sjaak de Haan. En drie van hen werden verrast met een goed gevuld pakket met onder andere streekproducten. Pioenrozen, kaas, koekjes, wijn gesponsord door Saalhof, leesvoer, aardbeien, chocola en meer.

Comitéleden Lisette Koning en Rosanne Neuvel gingen op pad om oma Bets Stroet, Aad Laan en Mariska Laan te verblijden. Dankbaar namen zij het pakket in ontvangst. Lisette: “Onze plannen voor de kermis leken in duigen te vallen, maar dat is niets in vergelijking tot het verborgen leed dat er is bij veel mensen. Met deze actie wilden we een aantal van hen een hart onder de riem steken. Met dank aan de sponsors en de vele inzendingen is dat goed gelukt.”