Kermis zoals we nog nooit kermis hebben gevierd. De derde zondag van augustus is een baken in het hoofd van bijna iedere Wervershover. Ook dit jaar natuurlijk. Maar hoe?

Wij hebben ook heel lang met die vraag gezeten en wisten daar ook geen antwoord op. Kermis vieren zoals we nog nooit kermis hebben gevierd is lastig te vangen. De afgelopen weken is het woord basis veel bij ons op komen borrelen. Terug naar de basis, geen poespas, geen opsmuk en niks van wat we de afgelopen jaren gewoon zijn tijdens de dagen der dagen. Ouderwets gezellig met elkaar proosten met Pils uit glas en Lekker Eten en vooral Lekkere Muziek. En dat met gezellige mensen om ons heen op Hèt Terras van Wervershoof.

Hoe gaan wij te werk deze dagen op Hèt Terras van Wervershoof

  • Een plek bij ons op het terras kan alleen als je reserveert, je kan dit doen door te bellen met (0228-754223)
  • Wij hebben tafels voor 4 personen. Je kan ook voor een grotere groep reserveren maar dit moet te delen zijn door 4 personen. Daarnaast hebben wij plaatsen voor 2 personen. Deze 2 persoons plaatsen kunnen niet aansluiten bij een tafel voor 4. Helaas kunnen wij geen losse plaatsen (stoelen) aanbieden.
  • Wij werken niet met Shifts of een tijdsslot. Als je bij ons reserveert dan geef je de tijd van aankomst aan en zorgen wij dat er een plaats voor jullie is. Als je mooi zit, dan zit je mooi. Wie zijn wij om dat te verstoren.
  • Wij serveren op het terras (Wil je het nog mooier hebben:-) Het is niet de bedoeling dat er door de terrasbezoekers wordt gewandeld over het terras tenzij het een wandeling naar de toiletten is.

KermisOpeningstijden

KermisZaterdag van 16.00 uur tot 23.00 uur

KermisZondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

KermisMaandag van 10.00 uur tot 23.00 uur

KermisDinsdag van 10.00 uit tot 23.00 uur