Jawel, Café Van Rooijen opent de deuren weer met de kermis van 2019. Na twee maanden druk te zijn geweest met verbouwen is het café er klaar voor om de feestende menigte weer te mogen ontvangen in de hoek.

Met een groot terras voorzien van zitbanken en parasols gaan we er weer een gezellige kermis van maken. De tap en de BBQ gaan voor overuren zorgen. We zijn op zaterdagavond geopend met een leuke DJ en van zondag tot en met de dinsdag leuke live bandjes!

KERMISZATERDAG: DJ DML
DJ DML opent de kermis zaterdag en zorgt voor gezellige deuntjes. Dit om alvast lekker in de dansmodus te komen en de sfeer van de kermis te laten proeven

KERMISZONDAG
Eerste Deuntje
Om 12.00 uur trappen Sjaak Steltenpool en Fok Berkhout af met hun ‘Eerst deun’. Gezelligheid kent geen tijd.

Bakker en Niehaus
Om 16.30 uur brengen de zanger en de violist van Alice Springs hun repertoire ten gehore. Deze mannen zorgen voor heel veel gezelligheid!

DJ Simon
Om 20.00 uur gaan we los op de lekkere dansmuziek van DJ Simon. De voetjes mogen van de vloer!

KERMISMAANDAG
Woodworks
Deze top band is van het kaliber meezingen en dansen tegelijk! Zeker de moeite waard om deze band te komen aanschouwen. Aanvang 16.00 uur.

Donald B
Vanaf 20.00 uur brengt deze zingende pianoman een ware jukebox aan muziek. Je kan het zo gek niet verzinnen of deze man zingt het nummer dat je aanvraagt!

DJ Maulr
Vanaf 0.00 uur dansen we de dinsdag in op de klanken van DJ Maulr.

KERMISDINSDAG
Kinderdisco
Op de dinsdagmiddag hebben we aandacht voor de kleintjes oftewel de toekomst. Zo is er tussen 13:00 uur en 16:30 een kinderdisco. Op muziek van K3 enzovoorts kunnen de ukkies lekker springen terwijl de ouders heerlijk borrelen!

Young and Younger
Vanaf 17.00 uur is het tijd voor Young & Younger. De gebroeders Chris en Mark Schouten vormen een super duo die hits van toen en nu vlekkeloos spelen!
DJ Jos
Om 20.00 uur gaan we los op de lekkere dansmuziek van DJ Jos. Maak deze laatste kermisuurtjes memorabel!
Kortom, maak je kermis tot een mooie,
kom gezellig langs bij Van Rooijen!