Onderdijk/Wervershoof – Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van onze peuterspeelgroepen in Onderdijk of Wervershoof. Op maandagochtend 7 of dinsdagochtend 8 oktober kan iedereen die nieuwsgierig is komen kennismaken en meespelen tussen 9:00 en 11:00 uur.

Kinderen die naar de peuteropvang gaan maken gemakkelijker de stap naar de basisschool. Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door te spelen, zingen, luisteren en knutselen leren ze contact te maken met andere kinderen, samenwerken en samen te delen.

Vrijblijvend binnenkijken
Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je peuter zelf ervaren hoe het eraan toe gaat op de peuterspeelgroep. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig. Alle bezoekers krijgen ook een leuke goodiebag mee naar huis.

Kom jij ook langs?
Kom op maandag 7 oktober tussen 9:00 en 11:00 uur langs bij Peuterspeelgroep Pippeloentje op de Sportlaan 12 in Onderdijk of op Peuterspeelgroep Pippeloentje op de Dorpsstraat 177b in Wervershoof. Je kunt op dinsdag 8 oktober tussen 9:00 en 11:00 uur ook terecht bij Peuterspeelgroep De Dijkwerkers op de Slotlaan 52 in Wervershoof. Meer informatie? Kijk op berendbotje.nl of bel 088 – 233 7000.