ZOMERSOOS: De werkgroep Zomersoos heeft voor het zomerseizoen negen activiteiten georganiseerd voor ‘alle senioren’ binnen de gemeente Medemblik. De KBO-leden hebben een programma ontvangen. Voor niet-leden: De folder met het programma kunt u ophalen op S. Koopmanstraat 107 of via de mail riet.ko@zonnet.nl. In Binding vindt u wekelijks meer informatie over de eerstvolgende activiteit.

Donderdag 14 juni, Wervershoof. Er is nog plek genoeg. Kom allemaal gezellig om 13.30 uur, naar de muzikale middag in SCC de Schoof. Daar is een optreden van Rythm Haakman en Megan Roele, die er samen voor zorgen, dat u een heel gezellige middag meemaakt. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een drankje en hapje. Deelname 7,00. Hans Witteman, Dorpsstraat 161, tel.: 583796.

Donderdag 21 juni, Onderdijk, 13.30 uur. Klaverjasmiddag in Dorpshuis “de Onderdijk”. Gezellige klaverjasmiddag met hapje en drankje en natuurlijk leuke, kleine prijsjes. Deelname 7,00. Aanmelden bij Els Koomen, Past. van Santestraat  59, tel.: 583149.

Donderdag 28 juni, Zwaagdijk, 13.30 uur Schuitentocht, opstap: Boteninlaat Tolweg. De eerste van 3 middagjes varen door de Westfriese wateren, met natuurlijk een gezellige opsteek. Deelname 7,00. Aanmelden bij Atie Dudink, De Gracht 10 Tel.: 0228-752405.

FIETSEN WERVERSHOOF, vrijdag 15 juni: Er staat een mooie fietstocht gepland. Via Onderdijk, Oostwoud, Midwoud en Fietspad Sellecum rijden we richting Benningbroek. De eerste opsteek is in Theetuin The Twins. Een prachtige tuin met fantastische kunstprojecten en natuurlijk wat lekkers bij de koffie. We vervolgen onze tocht onder de A7 door naar de Nieuwe weg in Wognum, over Kerkeweg en de Zomerdijk komen we in de Noordermeer. Over het fietspad de Rijndijk, de Leekermeer, Lekerveen en Oude Gouw komen we terug in Wognum, daar nog een klein opsteekje en via Zwaagdijk naar huis. We vertrekken vanaf de Werenfridusschool om 13.30 uur.

Riet Kuin-Ooijevaar