Het nieuwe jaar is een mooie kans om wat zuiniger en duurzamer met uw spullen om te gaan: ze niet gelijk weggooien als ze iets mankeren.

Wij willen u graag helpen! De laatste zaterdag en woensdag van de maand staat er steeds een ploeg vrijwilligers klaar om allerlei zaken te repareren. De vrijwilligers komen uit Wervershoof, Midwoud, Andijk en Blokker, met enkele ‘gastoptredens’ uit Medemblik. We maken allerlei spullen, ook speelgoed. Laatst waren alle mannen zo trots: tufte er een duplotreintje – die het eerst niet meer deed- door de Schoof. Met mooi ‘treingeluid en fluit’ en lichtjes!!!

We vragen een vergoeding voor gebruikte onderdelen en een vrijwillige bijdrage om onze onderdelenvoorraad verder aan te vullen. Zo houden we de boel draaiende. En dat alles in een gezellige café opzet, waar u een kopje thee of koffie met lekkers krijgt voor één euro.
Woensdags bent u vanaf half 10 welkom en zaterdags slapen we uit: dan beginnen we om 10 uur. O ja, u kunt dus alvast de volgende Repaircafé data in de agenda of op de kalender zetten: zat. 26 jan., woe. 31 jan., zat. 23 feb., woe. 27 feb., woe. 27 mrt., zat. 30 mrt. en woe. 24 april. Tot ziens bij het Repair café.