ANDIJK – De kaartverkoop voor de 36e editie van Dijkpop begint aanstaande zaterdag om 10:00 uur. Traditioneel begint het Dijkpop festival weer met de Dijkpop-Blinddate-ticket actie. Zoals voorgaande jaren kun je op de zaterdag voor Valentijnsdag, voor een aantrekkelijke prijs, jouw geliefde verrassen met een ticket om samen op 6 juli te genieten van zon, vrienden, heerlijke muziek, lekker eten en een relaxte sfeer!

Dijkpop Blinddate entreekaarten bestel je voor slechts 25,00 (excl. reserveringskosten) in plaats van de reguliere voorverkoop prijs van 40,00. Deze actie geldt alleen op zaterdag 9 februari en was voorgaande jaren binnen enkele minuten uitverkocht. (LET OP! Slechts een beperkt aantal blinddatekaarten beschikbaar).

Daarnaast is Dijkpop is een festival voor alle leeftijden. Ben je 6 juli jonger dan 18 jaar? Geen probleem. Voor deze bezoekers is er de voordelige Jong & Fris entreekaart.

Kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 9 februari 10:00 uur. De afgelopen edities was het festival steevast uitverkocht. Dus om teleurstelling te voorkomen. Koop je kaarten dus op tijd via www.dijkpop.nl/tickets.