Wist u dat… Er iedere week op donderdagochtend bij ons kaarten worden gemaakt? Zo met kerst voor de deur is dit wellicht extra leuk om aan mee te doen? Dit wordt gedaan naar eigen inzicht met verschillende technieken en een heel assortiment aan materialen. Er is een stansmachine, heel veel keuze aan papier met of zonder motief en zeer veel decoratiemateriaal. Alles is keurig gesorteerd dus makkelijk te vinden. De kaarten kunnen zelfstandig worden gemaakt of onder begeleiding van Greet Iping.

Door met anderen samen te werken krijg je veel inspiratie en komen er nieuwe creatieve ideeën boven drijven. De club bestaat nu uit vier personen, dus er is ruimte genoeg voor uitbreiding. Iedereen is van harte welkom om een keertje binnen te lopen en sfeer te proeven onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u ook even de Schoof bellen.

Nieuwe cursussen:
In het nieuwe jaar worden en weer nieuwe cursussen bij ons gegeven. Waaronder naailessen. Mocht u graag (wat meer) gaan naaien, of de kneepjes van het vak wat beter leren beheersen,  kunt u bij ons terecht voor lessen. Niemand minder dan Liesbeth Vermeer zal deze lessen (die in een kleine groep worden gehouden) gaan begeleiden. Daarnaast zijn wij een samenwerking met Primeres aangegaan, en er zal mindfulness training gegeven worden bij ons. De trainingen zullen in 2019 starten en zullen op de maandagavond gehouden worden.

Tot slot willen wij graag mededelen dat het concert van “Niels van Der Gulik in goed gezelschap” op 23-12 door omstandigheden geen doorgang kan vinden. Mocht u al kaarten gekocht hebben kunt u uw geld terug vragen.

Meer informatie over dit alles is te vinden op www.deschoof.net en voor vragen kunt u altijd langs komen of bellen naar 0228 581876.