Ook dinsdagavond 9 april, was de opkomst zeer groot, vooral  omdat de dames ook waren uitgenodigd. Tijdens de ontvangst met koffie en gebak, heet onze voorzitter Piet Broedersz iedereen van harte welkom waarna hij het woord geeft aan de organisator van deze avond, Klaas Meilink die samen met zijn vrouw Annie ook gezorgd hebben voor de vele prijzen die zijn te winnen.

Er wordt gekaart aan 11 tafels en de 10 mensen die zich opgegeven hebben voor het vlotbruggen bevinden zich onder deskundige leiding van Sjaak Besseling. Het is een zeer sociaal gebeuren want na ieder ronde wordt er gerouleerd zodat je steeds weer met anderen aan tafel zit,  sommigen krijgen de hele avond slechte kaarten en sommigen juist de hele avond beste maar de gezelligheid staat voorop en dat maakt deze avonden nou net zo leuk, bij het vlotbruggen is het de kunst om de bal in het gat te krijgen waar de meeste punten op staan maar dat valt lang niet altijd mee.

Na goed telwerk van Klaas en Piet waren de winnaars snel bekend. Bij het vlotbruggen was 1e  Jan Bakker,  2e Anneke Koomen en  3e Alida Grent. Bij het klaverjassen was 1e  Gertruud Hartog,  2e  Ank Deen  en 3e Jos Kuin. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat we tevreden terug kunnen kijken op deze  laatste kaart en vlotbrugavond van dit seizoen.

Hierna werd er natuurlijk nog even gezellig na gekaart. Voor info over de Herensociëteit de Roos zie:  www.hsderoos.nl