75 jaar Parochie Maria Middelares van alle Genaden en 50 jaar ons kerkgebouw in de Bangert. Deze bijzondere jubilea zijn zeker een feestelijke herdenking waard. Van harte nodigt de parochieraad alle parochianen uit voor een gezellige jubileumavond!

Gekozen is voor vrijdagavond 22 september 2023. We beginnen deze herdenking met een feestelijke viering uit dankbaarheid om 19.00 uur in onze kerk. De voorgangers zijn pastor Dekker en pastor Suidgeest. Het Gemengd Koor en de Vriendenkring ondersteunen samen deze bijzondere viering.

Daarna is iedereen, vrijwilligers, parochianen, oud-parochianen en ieder die zich verbonden voelt met de parochie welkom in Sarto.
Deze avond wordt u aangeboden en de kosten worden gedragen door de parochie. Er zullen in Sarto foto’s van de afgelopen jaren te zien zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u bijpraten en herinneringen ophalen. Het is de bedoeling deze avond rond 11 uur af te sluiten.

We hopen er samen een mooie, gedenkwaardige jubileumavond van te maken!

Graag willen we weten op hoeveel personen er gerekend kan worden.
Wilt u zich even aanmelden, graag via mail, voor 16 september, parochieandijk@gmail.com of telefonisch bij Trudy 06-22395230

Hopelijk tot ziens op 22 september!

Parochieraad Andijk

Vorig artikel100.000 km wandelen voor mentale gezondheid!
Volgend artikelSeniorennieuws