Biljarttoernooi
Wij hebben een onwijs leuk en gezellig biljarttoernooi gehad. Met 32 deelnemers was het druk bezocht. Een groot compliment een Klaas Meilink voor de organisatie. De finale werd gehouden op 16 november. De grote winnaar van het toernooi is Johan Koomen geworden!

De finalisten van het Open Libre Biljarttoernooi
vlnr staand: Arie Ruiter, Johan Koomen, André Stavenuiter, Paul Brugman, Jaap Kuin, Jan Broersen. vlnr laag: Jan Aker, Gerrit Hauwert.

Buffet
Op woensdag 20 november hebben wij in samenwerking met gemeente Medemblik een buffet georganiseerd voor een ieder die het leuk zou vinden om gezellig met anderen te tafelen. Dit was een groot succes! Onze vrijwilligers en de kokkies hebben een fantastisch gerecht gemaakt. Vanwege het succes en de vele positieve reacties, doen wij dit op 11 december weer. Mocht je graag meedoen, kun jij je hiervoor opgeven bij de Schoof. Kosten: €5,-.

Blues
Double U Bean mocht eindelijk weer eens aantreden. Als afsluiter van onze Blues-rock avond. Dit deden de heren op wijze zoals iedereen dat van ze gewend is! Een volle bak goede blues! Eerder deze avond hadden wij Copperhead County, Moondaze en een Stevie Ray Vaughan tribute band staan. De Culturele Commissie van de Schoof heeft hard gewerkt om deze avond tot een succes te maken en dat is zeker gelukt. Resultaat: Volgend jaar doen we het weer! Zet 21 november maar alvast in de agenda!

The Cats Aglow
Wellicht is er al het een en ander over gezegd, en was al bekend dat The Cats Aglow in de Schoof een optreden hebben gegeven. Het was voor het eerst een matinee concert alhier. Dit is uitstekend bevallen. Het was een goed bezochte dag waarbij finalist van “The Voice Senior” IJsbrand van Belleghem samen met de andere muzikanten van The Cats Aglow de hele zaal weer wist mee te krijgen. Door de prachtige samenzang en perfecte muziek was het een middag/ avond welke zeker weer herhaald gaat worden!

Er staat weer genoeg op de planning voor de komende tijd. Kijk hiervoor graag op onze webiste: www.deschoof.net