Bob Ross

De blaadjes beginnen te vallen en dat is voor ons het teken dat wij ons programma voor de herfstvakantie bekend maken! Via de Schoof kunnen er leuke uitjes geregeld worden voor de kinderen tijdens de vakantie.

Zo gaan wij met de bus naar Ballorig Heerhugowaard, de Hoornse Vaart en Walibi! Bij de schoof zelf hebben wij ook nog een dag vol met herfstactiviteiten. Voor het volledige programma kan onze website bezocht worden. www.deschoof.net

Bob Ross
De aanmeldingen voor de Bob Ross schilder-workshop komen goed binnen. Mocht je dit niet willen missen op 3 november, meld je dan aan via onze website. En voor je het weet is een foutje op jouw kunstwerk geen fout meer. Want fouten bestaan niet, er zijn alleen blije ongelukjes.

The Cats Aglow
De kaartverkoop voor The Cats Aglow is van start! Zij zullen op 3 november spelen in de Schoof. Het is dit jaar 50 jaar geleden dat The Cats doorbraken in Nederland en daarbij bestaat de Schoof ook 50 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Schoof zelf en bij Knijn inktspeciaalzaak (De Hoek 8A in Wervershoof). Wacht niet te lang met het halen van kaarten, want fans komen van heinde en ver om deze band te kunnen zien.

Activiteitenagenda
De vaste activiteiten in de Schoof lopen ook door. In onze agenda is zichtbaar wat er hier allemaal te doen is. En mocht jij ook eens willen meedoen aan linedance, stijldans, kaarten maken of de bizzykidzz? Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit hier? Wil je graag gebruik maken van een van onze ruimtes? En daarover zijn vragen? Bel of mail ons dan gerust!