Nu de dagen weer beginnen te korten, komen er weer andere spullen bij het repaircafé. Herfst betekent lekker binnen zitten koffie drinken, sfeerverlichting, de tuin moet op orde, er moet gesnoeid worden.

Soms hebben enkele zomerapparaten de geest gegeven. Kijk allemaal uw spullen nog even na: zaterdag 24 september en woensdag 28 september kan het ‘herfstklaar’ of ‘zolderklaar’ gemaakt worden.
Een opsomming van enkele reparaties van eerdere maanden september (voor Coronatijd): fruitschaal, koffiezetapparaat, ventilator, haarföhn, kruimelzuiger; 2 speeldoosjes, elektrische raamwisser, tafelventilator, 2 Senseo’s en een naaimachine (2019). Een printer, stofzuiger, Senseo, papierversnipperaar, staande schemerlamp, kettingzaag, airfryer, waterkoker en grasmaaier (2018). Een gourmet/grillplaat, staaflantaarn, Senseo, een TL-lichtbak, een acculader, koffiezetapparaat, luchtververser, kraan (2017) etc.
In de Schoof gaan de vrijwilligers graag voor u aan de slag: zaterdag tussen 10 en 12 uur en woensdag tussen half 10 en half 12. Nakijken en reparatie voor een vrijwillige bijdrage en eventuele kosten van onderdelen.

U bent van harte welkom en de koffie/thee met koek staat klaar, dat maakt de wachttijd in het repaircafé altijd gezellig. Groeten, Ineke Neefjes

Vorig artikelKoopje gemeenschapsveiling EHBO
Volgend artikelFADOpelos2 bij Cultura Plus in Cultura