Naar binnen en naar buiten voor een drankje en een hapje
Met een tocht over de Dorpsstraat van het begin van het dorp (zeg de Molenkant) tot aan de andere kant van het dorp (Andijk kant) kom je 4 cafe’s tegen. En wanneer gebeurt het dat je op een Herfstige zondag in de namiddag alle café’s een bezoek brengt.

Die mogelijk is er natuurlijk altijd maar nu is er een extra zetje in de rug om die ook daadwerkelijk uit te voeren. En met de Herfst is het gezond om naar buiten te gaan, en naar binnen, en naar buiten en naar binnen….

Zondag 4 november van 15:00 tot 19:00 uur is er in Wervershoof een Herfstige Bier- & Wijn Tocht tussen de 4 cafe’s die Wervershoof rijk is. Bij ieder cafe kan een speciaal biertje of een wijntje gedronken worden in combinatie met een hapje. Wat dacht je van een Westmalle Dubbel, Radio Boca Tempranillo of een Hertog Jan Grand Prestige. Een stoofpannetje met diverse wildsoorten of een pitabroodje met pulled chicken.

De strippenkaart, om mee te doen aan deze tocht, is zowel voor de bier als de wijn te gebruiken en is verkrijgbaar bij de deelnemende cafe’s voor het bedrag van € 20,-. Let wel, op de dag zelf zijn de strippenkaarten alleen te verkrijgen bij ’t Fortuin. Een mooie gelegenheid om alle cafe’s van Wervershoof op één middag te bezoeken met je familie, vrienden of kennissen. De Bier- & Wijntocht is een initiatief van de gezamenlijke horeca Wervershoof, Come Together.

Welkom in De Hoek, Quicksilver Bar, ’t Fortuin en Hèt Café van Wervershoof.