Afgelopen dinsdag avond was er de kaart en vlotbrugavond met de dames. De dames waren in grote getale aanwezig, wat garant staat voor extra gezelligheid. Onze voorzitter Piet Broedersz opent de avond en hij heet iedereen hartelijk welkom. Ook staat hij nog even stil bij het overlijden van de nestor van het Fortuin de heer Nic Bot. Hierna werd er 1 minuut stilte gehouden.

De ontvangst is zoals altijd met koffie en gebak. De spelleiders zijn bij het klaverjassen Klaas Meilink en Hans Tops met een mooi programma op zijn laptop om alle scores in rap tempo op te tellen, super!

Bij het vlotbruggen was onze vaste spelleider Sjaak Besseling geveld door een griepje maar Wil Sijm was zo goed om de taak van Sjaak over te nemen, top Wil! Er werden 3 ronden gekaart aan 10 tafels met 4 personen en bij het vlotbruggen deden er 13 mee. Alles verliep op rolletjes en rond 23.30 konden de uitslagen bekend worden gemaakt en er waren weer vele prijzen, netjes uitgestald op het biljart, complimenten voor Klaas en Annie Meilink voor het vele werk wat eraan vooraf is gegaan!

De winnaar bij het klaverjassen was Sam Jong, met 5353 punten hij mocht als eerste een leuke prijs uitzoeken. 2e was Jan Koomen met 5286 pnt. en 3e Ank Deen met 5189 pnt. Bij het vlotbruggen was de winnaar Dolf Stam met 163 pnt. 2e Koos Koomen 161 pnt en 3e Anneke Koomen 146 pnt. Het was een leuke en gezellige avond met een goede opkomst.

Voor meer info: www.hsderoos.nl