Dinsdag 4 april hadden we onze kaart- en vlotbrugavond samen met de dames. De opkomst was zeer goed te noemen. 40 Klaverjassers waren goed voor 10 tafels en 10 vlotbruggers. Na de koffie en gebak, zocht iedereen zijn plekje op en kon de strijd beginnen.  Met klaverjassen spelen we 3 rondes.

Vlotbruggen gaat als volgt: met de biljartkeu moet de bal in een bord met veel gaten gespeeld worden en bij ieder gat staan punten vermeld die keurig worden genoteerd en bij elkaar opgeteld door Sjaak Besseling, er komt wel wat geluk bij maar dat maakt het zo leuk en iedereen heeft een kans op een van de vele prijzen die door Klaas en Annie Meilink zijn geregeld en prachtig verpakt!

Het klaverjassen was ook nu weer zeer spannend en hier waren de prijswinnaars vooral  mensen die eigenlijk bijna nooit in de prijzen vallen en dat is precies het leuke van deze gezellige avond. Klaas Meilink en Hans Tops, onze vaste rekenkundigen keken of alle ingeleverde uitslagen klopten en ook nu klopte alles weer perfect zodat de winnaars bekend konden worden gemaakt.

Klaverjassen:
1 Gertruud Hartog: 5498
2 Ria Tops: 5377
3 Kees schouten: 5374

Vlotbruggen:
1 Sjaak Besseling: 302
2 Dolf Stam: 163
3 Koos Koomen: 147

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig met zijn allen nagekaart over deze wederom zeer goed georganiseerde en gezellige avond!

Heef u ook interesse om te weten wat er zoal georganiseerd wordt door onze club? Op www.hsderoos.nl kunt u alles vinden.