Wervershoof – Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje! Op dinsdag 20 november houden wij van 9:00 tot 11:00 uur een meespeelochtend, waar je samen met je peuter kunt kennismaken met de peuterspeelgroep.

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, de ervaren medewerkers staan voor jullie klaar.

De peuterspeelgroep van Kinderopvang Berend Botje in Wervershoof is gevestigd in basisschool De Dijkwerkers, Slotlaan 52. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie natuurspeelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Meer weten over peuteropvang, kinderopvang of gastouderopvang? Ga naar berendbotje.nl of bel naar 088-2337000.