Op zondag 3 juli a.s. wordt het een gezellige boel bij de molen. Op deze middag maken drie koren hun opwachting voor een gezellige middag. Vanaf 14.00 uur zullen de SchalmSingers uit Westwoud starten met hun optreden om na bijna een half uur te worden afgewisseld door het koor VNTN (Van Noot Tot Neut) uit Wervershoof.

Daarna komen de SchalmSingers voor hun tweede deel. Hierna zal Pop4You uit Hoogkarspel weer andere muziekstijl ten gehore brengen. Dit optreden wordt afgewisseld met nog een optreden van VNTN. Tegen 18.00 uur zal het korengebeuren ten einde lopen. Volgende week meer info.

Flyeractie Molen de Hoop
Ruim één maand geleden heeft u bij de Binding een flyer ontvangen met de uitnodiging om ‘Vriend van de Molen’ te worden. Bijna 40 personen hebben zich aangemeld. Heeft u de flyer wel gezien maar nog niet gereageerd dan kan dat nog steeds.

Geef uw naam, adres en mailadres door via het mailadres: vrienvandemolen@hotmail.com en dan kunt u zich ook vriend van onze molen noemen. Met alle sponsors en vrienden kunnen wij doorgaan met het beheer en organiseren van leuke activiteiten in en rond de molen. Namens het bestuur en alle vrijwilligers alvast hartelijk dank.

Vorig artikelKulinaire Kroegentocht
Volgend artikelZomeravondfietstochten café de Ark