Op zondagmiddag 18 december heeft een vrijwel volle Werenfriduskerk genoten van het Top-2000 concert. Hoewel de kachel van de kerk op die koude zondag het niet op kamertemperatuur kon krijgen kreeg het publiek een warm gevoel in de volle banken.

Het AOW jongerenkoor, Popkoor S!ngt en de soliste Yvonne Schoorl lieten zich van hun beste kant zien en horen. En hun zangpartijen werden inspirerend aan elkaar gepraat door leading lady Carine Kuin. Er was onder de pauze koffie en thee, verzorgd door de grote groep vrijwilligers zodat iedereen kon worden voorzien in korte tijd. En dit alles stond in het teken van de restauratie van ons dak van de Werenfriduskerk. De koren en solisten traden belangeloos op en na afloop werd er met de deurcollecte flink gedoneerd, in de schaal en via QR code. De opbrengst van dit alles was ruim 2300 euro! Een prachtig bedrag !

Hierbij willen we iedereen die hier aan mee heeft gewerkt enorm bedanken voor alle voorbereiding, inzet en uitvoering. Op naar 13 mei, want zet deze datum vast! Dan komt Niels van der Gulik en Jos Kolenberg met Band, optreden met Rock in de Kerk! Hierbij wensen wij ieder vanaf deze plaats een gezond en succesvol 2023!

De restauratiecommissie

Vorig artikelToneelgroep WIK presenteert: “Straf”
Volgend artikelGelukkig Schoonjaar