Toevallig op zoek naar …

…. een broodbakmachine of een handtamme agapornis (op afroep)? Een Rolly Toys trap-brandweerauto met echt werkende brandspuit? Je hebt geen inspiratie voor een kinderverjaardag en je wilt er toch iets bijzonders van maken? Je was net bezig om je vakantie te plannen, maar had hierover nog geen definitief besluit genomen? Een avondje biljarten om de Cees Swart bokaal? Een kuub zand, gestort op je garageoprit? Met de spelersbus van Telstar naar een wedstrijd van Dames 1 handbal? Een avondje Casino bij Björn en Willeke, of in een iets grotere setting in Café Nescafé? Een middagje vlotbruggen bij mevr. Alice van Velzen? Een Vip-plaats op het eindfeest van 200 jaar Wervershoof (en reken maar dat je in de watten wordt gelegd), of gewoon een heerlijke taart op afroep? Het kan allemaal tijdens de 62e gemeenschapsveiling die gehouden wordt op vrijdag 3 maart in ’t Fortuin.

Jullie hebben het allemaal kunnen lezen in de catalogus die inmiddels bij iedereen is thuisbezorgd.

Deze keer een catalogus met een bijzondere melding op pagina 2.

Via een notariskantoor kregen we bericht dat we als stichting – en daarmee onze verenigingen – meedelen in de erfenis van de heer en mevrouw Piet en Riet van Zwol – Pronk. Aan de ontvangen geldelijke giften kunnen wij dit jaar het prachtige bedrag toevoegen van € 7.128. Een bijzonder en verrassend gebaar waar wij als stichting heel blij mee zijn. Een postuum woord van dank aan de heer en mevrouw van Zwol is dan ook op zijn plaats.

Jullie lezen het: de gemeenschapsveiling leeft binnen de gemeenschap bij zowel jong als oud. We gaan er 3 maart weer een gezellige en bovenal hopelijk geslaagde avond van maken. Heel veel hangt af van de opkomst. Jij komt toch ook? Neem je vrienden, buren en familie mee en ga genieten van de bijzonder sfeer die zo’n avond met zich meebrengt. Tot 3 maart! Enne … als je vóór 20.00 u binnen bent krijg je de koffie met iets lekkers erbij gratis. Dat is toch mooi meegenomen!

Het bestuur van de Stichting
Gemeenschapsveiling Wervershoof