Wat een prachtige avond hebben we gehad tijdens de 69e veilingavond in het Dorpshuis. Het was een zeer geslaagde avond en de opbrengst was fenomenaal hoog. Nog nooit is de opbrengst boven de € 60.000,- gekomen, maar dit jaar kwam het zelfs op € 60.937,-

Op een druk bezochte kinderveiling hebben we de opbrengst van
€ 739,- kunnen overhandigen aan het Oranje comité van Onderdijk die hiermee een fantastische Koningsdag gaat organiseren.

Er waren vele koopjes waar goed op is geboden. Een helikoptervlucht, een Makita boormachine, klaverjassen bij de parochie, borrelen bij de notaris en ook de vele levensmiddelenpakketten. Opvallend was dat vooral de kavels bij de mensen thuis of in de tuin voor hoge bedragen geveild werden. De laatste traditionele afsluitende koop van de 69 rozen ging voor € 500,- euro naar Dennis Mol.

Het bestuur van de Gemeenschapsveiling Onderdijk wil iedereen bedanken die zijn of haar bijdrage heeft geleverd ten behoeve van de veiling. We zijn als bestuur enorm trots op dit resultaat. Wij kijken vol enthousiasme uit naar de 70ste veiling in 2024.

Vorig artikelLuchtoorlog Noord-Holland in Kleur
Volgend artikelNog één keer het dak eraf met Rock in de Kerk