Afgelopen week ontvingen velen van u de door ons verzonden nota van hetgeen gekocht is tijdens de gemeenschapsveiling op vrijdag 6 maart jl.

Wij realiseren ons dat het versturen ervan toevalligerwijs samenviel met de maatregelen die werden afgekondigd m.b.t. het coronavirus. Maatregelen die velen van ons, onder wie veel ondernemers, hebben getroffen en in de problemen hebben gebracht. Eén van de consequenties van het coronavirus is dat sommige gekochte/aangeboden uitjes (vooralsnog) op korte termijn niet door kunnen gaan.

Ook kunnen we ons voorstellen dat in deze onzekere tijden het deelnemen aan of het uitvoeren van uitjes voor sommigen van u onder deze omstandigheden niet de prioriteit heeft. Op dit moment kunnen we nog niet overzien waar e.e.a. toe leidt; we kunnen niet anders doen dan de ontwikkelingen hieromtrent in de komende periode te blijven volgen. U mag ervan uitgaan dat, daar waar dat noodzakelijk is, een zekere coulance door ons in acht genomen wordt. Dat geldt zeker voor de betaaltermijn vóór 1 september a.s. .

Mocht deze mail voor u aanleiding zijn om contact met ons op te nemen, dan kunt u uw reactie sturen naar info@gemeenschapsveilingwervershoof.nl of contact opnemen met de voorzitter: Ben Droog, tel. 06 43173699.

Tegen de ondernemers, hun werknemers of anderen die extra zijn getroffen door de maatregelen vanwege het coronavirus willen wij zeggen: sterkte, in deze voor jullie zo spannende en enerverende tijden leven wij met jullie mee.
Tot iedereen binnen onze gemeenschap  zeggen wij: houdt afstand en let goed op elkaar; alleen samen kunnen we de strijd aan tegen het coronavirus.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting
Gemeenschapsveiling
Wervershoof.