Arjan Hoogland draagt stokje over aan Wei Kai Jin. In september kondigde Arjan Hoogland het al aan. Hij geeft zichzelf de ruimte om andere, niet geleefde dromen te volgen. Daarmee geeft hij ook ruimte aan een opvolger om Snackerie ’t Zonnetje een zonnige toekomst te bieden. De jonge én ervaren Wei Kai Jin neemt per februari 2023 het roer over.

Snackerie ’t Zonnetje beschikt over gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die precies weten wat er van ze wordt verwacht om de gasten gastvrij en snel van dienst te kunnen zijn. In het voorjaar van dit jaar kwam Wei Kai Jin het team versterken. Kai Kai is een rustige en leergierige ondernemerszoon.

Samen met zijn ouders is hij verantwoordelijk voor de succesvolle exploitatie van cafetaria ’t Weggetje in Venhuizen. Naast de cafetaria is Kai Kai werkzaam geweest bij Oxalis in Wervershoof en Silver in Lelystad. Ondanks dat Kai Kai nog hartstikke jong is wil hij graag als zelfstandig horecaondernemer aan de slag. Die kans krijgt en grijpt hij bij ’t Zonnetje.
Met de verkoop van Snackerie ’t Zonnetje aan Kai Kai is de toekomst van ’t Zonnetje in vakkundige handen. Kai Kai zal met het huidige team hetzelfde product blijven leveren en waar nodig en gewenst, verbeteren.

De komende maanden begeleidt Arjan Kai Kai op weg naar een succesvolle overname. Vanaf februari staat Wei Kai Jin zelfstandig voor u klaar, vol energie en met jonge, frisse ideeën. En uiteraard de heerlijkste snacks.

Vorig artikelJohnny Cash bij Hèt Café
Volgend artikelTentoonstelling Tweede Wereldoorlog