Het is even een klus geweest, maar het resultaat mag er zijn. Er staan op het parkeerterrein van Sport- en Wellnesscenter De Dars 2 grote tenten, die in totaal 470m2 groot zijn. In deze tenten staat onze cardio- en krachtapparatuur zodat er weer gefitnest kan worden!

Ondanks dat we het betreuren dat we niet op 1 juni (of eerder!) open mochten, de fitness branche is op de routekaart 2 maanden naar voren gehaald en daar mogen we natuurlijk alleen maar blij mee zijn. Onder voorbehoud mogen we op 1 juli onze deuren weer openen.

We hebben daarom 2 grote tenten neer gezet en gevuld met onze Matrix apparatuur. Zo kunnen we onze leden verblijden met deze faciliteiten. De apparatuur wordt goed schoongemaakt en de sporters komen op afgesproken tijden sporten. Zij maken hiervoor een reservering via de MyLogifit app. Zo kunnen we goed in de gaten houden wie, en hoeveel mensen er binnen zijn.
Zou je ook weer willen komen sporten en heb je je app gegevens nog niet? Kom naar De Dars en we helpen je graag.

Groepslessen in de buitenlucht
Vanaf 11 mei worden onze groepslessen in de buitenlucht aangeboden. We creëren een mat van rubberen tegels, zodat gelijkvloers de lessen gevolgd kunnen worden. Ook de spinninglessen worden weer aangeboden, aan de achterzijde van de Olympiahal. Deze les gaat alleen door bij droog weer.

Leuke actie!
Wil je ook meedoen met onze groepslessen, spinninglessen of small group lessen? Of wil je komen fitnessen? Schrijf je in als nieuw lid en je ontvangt € 10 korting op het inschrijfgeld + een bidon cadeau.

Ook maak je kans op een hotelovernachting in eigen land, bij Hotel Van Der Valk.

Je bent van harte welkom bij De Dars in Wervershoof.