Afgelopen week werd er feest gevierd in Wervershoof. Peuterspeelgroep Pippeloentje bestaat dit jaar namelijk 50 jaar! Dit mooie jubileum werd gevierd met een feestweek, een reünie voor oud-leidsters en werd afgesloten met een speeldag voor de kinderen.

De hele week stond in het thema ‘Wij vieren feest’. De peuters hebben onder andere geknutseld, geverfd en andere leuke activiteiten gedaan rondom dit thema.

High tea

Afgelopen woensdag was een bijzondere dag: oud-leidsters van Pippeloentje werden ’s middags uitgenodigd voor een gezellige high tea. Er werden herinneringen opgehaald en de oud-collega’s kregen een rondleiding. Zo zagen ze hoe Pippeloentje door de jaren heen is veranderd, maar toch ook een beetje hetzelfde is gebleven.

Spelletjesdag

Zaterdag werd de feestweek afgesloten met een speciale spelletjesdag voor alle peuters, hun ouders en broertjes/zusjes. De groepen de Rode Beer en de Blauwe Beer vierden om de beurt een feest op het plein. Er was een beer, de kinderen konden op de foto, er waren allerlei spelletjes en ze konden gezellig knutselen. Een prachtige afsluiter van een fantastische feestweek!

Wil je meer weten over Berend Botje of over peuterspeelgroep Pippeloentje? Kijk dan op berendbotje.nl of bel 088-2337000 voor meer informatie.