Onder deze naam brengt Stichting Oud Wervershoof met een veertigtal panelen Wervershoofse winkels vanaf ca. 1900 tot heden in beeld. Dat waren er in de vorige eeuw nogal wat en het betreft deze keer dan ook alleen de winkels (en horeca) waar voedsel en drinken verkrijgbaar was. De non-food zaken volgen ongetwijfeld in een volgend jaar.

We beschikken voor de expositie over een groot aantal foto’s, maar zouden het geheel graag nog wat opleuken met spullen. We denken dan bijvoorbeeld aan een kruideniersboekje, verpakkingsmateriaal met naam van de zaak, reclamemateriaal, een uithangbord en wie weet wat al niet meer. Daarom onze oproep aan ieder die in het bezit is van dergelijk materiaal en het ons wil uitlenen. We zien uw reacties graag tegemoet via nieuwsbrief@oudwervershoof.nl of op Zeeweg 42. De expositie wordt gehouden op 19 en 20 november en wellicht ook nog eens in een weekend in 2023.

Stichting Oud Wervershoof is ook dit jaar weer deelnemer aan de RaboClub Support. Tot en met 27 september kan er nog gestemd worden voor de Rabo Clubsupport. We hopen ook dit jaar weer op uw stem te mogen rekenen. De opbrengst zal worden besteed aan de nieuwe expositie.

Vorig artikelOrgelconcert Pieter Rynja
Volgend artikelFietsen en gezellig aanzitten met een High Tea