Na een mooi seizoen zijn de deuren van de molen weer gesloten. Met Molenpop als succesvolle afsluiting kunnen we terugkijken op een goed molenseizoen. Vanaf begin oktober is de molen alleen nog op de zaterdag geopend.

De molenaars zijn dan aanwezig tussen 10.00 – 15.00 uur voor al uw meelaankopen om o.a. zelf brood, cake of overheerlijke pannenkoeken te maken van meel dat gemalen is in onze molen.

Nieuwe Vrienden
Het aantal ‘Vrienden van de Molen’ liep de afgelopen jaren langzaam terug. Deze zomer hebben we u, via een flyer meegestuurd met de Binding, gevraagd om ‘Vriend van de Molen’ te worden. Op dit moment hebben we 47 nieuwe vrienden kunnen bijschrijven. Al deze vrienden heten we van harte welkom maar ook onze vaste vrienden en sponsors willen we bedanken voor het trouw blijven aan onze molen. De namen van alle vrienden en sponsors zijn te vinden op de vernieuwde website van de molen: https://wervershoofsemolen.nl. Heeft u wel onze flyer gezien maar nog geen tijd gehad om te reageren? Mailen kan nog steeds naar vriendvandemolen@hotmail.com en meldt u aan.

Rabo ClubSupport
Ook willen we de 99 mensen bedanken die op de molen gestemd hebben via de Rabo ClubSupport. We hebben afgelopen week het mooie bedrag van € 728,97 mogen ontvangen van Rabobank West-Friesland Oost. Mede dit bedrag maakt het mogelijk om voor 2023 weer nieuwe plannen te maken in en rond de molen. In april 2023 gaat het molenseizoen weer van start, tegen die tijd meer info op onze website en via de Binding.

Vorig artikelGiga Werenfridus
Volgend artikelNieuws voor alle senioren