Op dinsdag 27 december sluiten we de kerst van 2016 met een knaller af!  De vijf gedreven mannen van Ironic Maiden zullen hun gemeenschappelijke passie met jullie delen: Het maken van muziek van Iron Maiden. Wij hebben deze keer de eer. Vanaf januari gaan de mannen namelijk voor de derde keer een tour door Spanje doen en willen daarom hun nieuwe show bij ons uit proberen.  Daarnaast zal de band Brotherson in het voor programma staan.

Dit is Ironic Maiden in het kort: Deze vijf koppige band heeft een gezamenlijke passie: Muziek maken van Iron Maiden. Binnen deze formatie neemt Enrico Kors de zang voor zijn rekening en Patrick ter Wee naast de basgitaar ook de tweede stam. Arjen Halewijn en Sjoerd van Ophem zijn de gitaristen van de band en Johan Gerrits zit achter de drums. De heren zijn allemaal al wat langer actief in de muziek maar sinds 2006 zijn de krachten gebundeld en wordt er met een onvoorwaardelijke inzet een eerbetoon aan de pioniers van de Heavy Metal gegeven. Inmiddels begeeft de band zich internationaal op de podia (Hardrock Hotel Las Vegas, Barcelona). Het repertoire is een meer dan twee uur durend spektakel, waarbij alle klassiekers, hits en minder bekend werk met volle overgave gebracht worden. een knallende show die je zeker niet mag missen!

Dit is Brotherson in het kort: Dit West-Friese powertrio bestaat uit Kees Broersen (lead vocals, gitaar), Marc Schouten (backing vocals, bass) en Rick Laan (drums). Na de zoveelste coverband gezien te hebben die Angels, Knocking on Heavens Door, Song 2 of Use Somebody speelden vonden de mannen van Brotherson dat het tijd was voor wat anders. Ze besloten de nummers die iedereen-eigenlijk-wel-zou-moeten-kennen te spelen, met voorkeur voor het hardere werk (je bent tenslotte niet de hele avond bier aan het drinken om stil te blijven staan). Daarnaast is Brotherson niet vies van een mooie ballad. Een aantal van de nummers die je voorbij hoort komen zijn van Muse, Volbeat, System of a Down, Royal Blood, Blink-182 en The Darkness.

Op dinsdag 27 december zullen de deuren om 20:30 open gaan. Vanaf 21:00 uur zal Brotherson hun sound te horen brengen en daarna start Ironic Maiden met hun nieuwe show, tevens try-out voor Spanje. Entree € 5,- per persoon. S.S.C.C. de Schoof, Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof.

Vorig artikelClubs Andijk, Hauwert, Wervershoof, Zwaagdijk halen €4856,- op
Volgend artikelRommelmarkt Wervershoof op zaterdag 21 januari