Precies een jaar geleden, op 1 november 2021, ben ik begonnen met mijn bedrijf De Risico Strateeg. Als dé persoonlijke en onafhankelijke risico- en verzekeringsadviseur voor MKB en ZZP, breng ik bedrijfs- en ondernemersrisico’s in kaart. Daarbij ligt de nadruk op de risico’s die je als bedrijf wilt voorkomen, beperken, dragen of verzekeren.

In eerste instantie werkte ik vanuit kantoor in huis. Maar op een gegeven moment werd het huis te klein. Kortom, tijd voor een nieuwe plek! In het centrum van Wervershoof aan het Raadhuisplein kwam er een mooie ruimte vrij om mijn kantoor te vestigen. Een geweldige stap in de groei van mijn bedrijf. Nu kan ik de klanten ontvangen op kantoor, verder bouwen aan mijn bedrijf en is er voldoende ruimte om door te groeien. Voorlopig nog even solo, maar wie weet wat de toekomst brengt! Dat maakt het voor mij zo leuk om mij juist hier, in mijn eigen dorp, te vestigen. Zo ben ik dichtbij voor mijn klanten wat perfect aansluit bij de kernwaarden waarvoor ik sta: Persoonlijk contact, Service en Vertrouwen.

Met trots vier ik dan ook mijn één jarig bestaan van De Risico Strateeg op mijn nieuwe plek aan het Raadhuisplein 17 in Wervershoof.

Wil je ook inzicht krijgen in jouw bedrijfsrisico’s en de verzekeringsmogelijkheden? Kom dan gerust bij mij langs op mijn nieuwe plek voor een gratis risicoanalyse en een kop koffie. Je bent van harte welkom aan het Raadhuisplein 17 in Wervershoof.

Uiteraard kun je ook bij mij terecht voor al je particuliere verzekeringen. Want of het nou gaat om je woonhuis, inboedel, auto of boot, voor alle verzekeringen heeft De Risico Strateeg een passende oplossing, zakelijk én privé. Zo heb je alles onder een dak, wel zo makkelijk!
Verzeker je beter!

Jacco Hofland
De Risico Strateeg
Raadhuisplein 17
1693 EA Wervershoof
Tel. 06 19 05 79 68
jacco@derisicostrateeg.nl
www.derisicostrateeg.nl

Vorig artikelZon in de schoorsteen
Volgend artikelBent u op zoek  naar een goed doel?