Hauwertinconcert fleurt het begin van 2023 op met het stijlvolle Dudok Quartet uit Amsterdam. Zij treden vrijdagavond 13 januari aan in het witte kerkje van Hauwert.

Judith van Driel (1e viool) Marleen Wester (2e viool), Marie-Louise de  Jong) en David Faber vormen samen het strijkkwartet.
Het viertal geeft vorm aan een van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment, ze treden op in heel Europa, maar ook in Amerika en Zuidoost Azië.

Op het programma staan: Haydn (strijkkwartet opus 20 nr 5) en Tsjaikovsky (strijkkwartet nr 2) en de winter uit de vierjaargetijden van Vivaldi.

Een avond met romantische en klassieke muziek. Hun openhartig en bezield spel ontroerd, ontregeld en houdt je op het puntje van de stoel.  De laatste cd met muziek van Sjostakovich en Bacewicz staat in de Pop, Jazz en Klassieke top 40 van 2022 op de 16e plaats en is net als eerdere cd’s keer op keer geprezen met 4 of 5 sterren in de recensies. En nu komen ze in Hauwert wat ook een thuiskomst voor Marleen is.

Het concert begint om 20.15
Kerkdeur gaat open om 19.45
Entreeprijs 15 euro inclusief koffie/thee en pauzedrankje
Reserveren kan via; hauwertinconcert@gmail.com

Vorig artikelNieuwjaarsconcert de Egerländer Kapel
Volgend artikelMC2000: Apart afscheid van ons clubhuis