Wij hebben in aanloop naar kerst een vol en gevarieerd programma. Voor ieder wat wils. Onze vrijwilligers zetten zich in aanloop naar kerst gemotiveerd in om een aantal leuke evenementen neer te zetten.

DisKids!
Op 17 december kunnen de basisschoolkinderen dansen, zingend en swingend het jaar uit! Op deze zaterdagavond is er in de Sub een toffe disco voor de kids. De ouders die liever in de buurt blijven, of even lekker een drankje willen drinken, kunnen boven aan de bar zitten. De DisKids zal om 19.00 uur starten en duurt tot 21.00 uur. Voor de kinderen zijn er aangepaste prijzen aan de bar, en de entree is helemaal gratis!

Kerst(koffie)concert!
Op de ochtend van 18 december wordt er bij ons in De Schoof een prachtig koffieconcert gehouden. De super formatie bestaande uit oa. Enrico Kors, Bas Berkhout, Brigit Hoogland en Hans Schipper zullen jou onder dompelen in een warm bad van prachtig uitgevoerde kerstliederen. Om hierbij aanwezig te zijn is het raadzaam een kaartje te kopen via
www.deschoof.nl.

Aanschuifbuffet: Kersteditie!
De dames van het aanschuifbuffet kunnen niet wachten tot het 21 december is. Zij hebben al 2 weken lang een heerlijk menu klaarstaan wat zij zullen gaan klaarmaken. Daarnaast hebben zij voor de deelnemers een bingo georganiseerd waarbij de lokale middenstand uit Wervershoof ontzettend gul is geweest om prachtige prijzen te sponsoren (daarover later meer). De lijst is bijna vol, wellicht kan jij nog aanschuiven voor €15,- Reserveer dan snel!

Voor al deze evenementen kun je een kijkje nemen op www.deschoof.nl

Vorig artikelTeun vertolkt Charlie in musical
Volgend artikelJan Akkerman in Cultura