6 C
Wervershoof
zaterdag, maart 6, 2021

Openbare Jenaplanschool De Dijkwerkers

De Dijkwerkers, school waar je leert samenleven.

De Dijkwerkers is een kleinschalige jenaplanschool in Wervershoof. We hebben kleine groepen en we bieden een uitstekende sfeer en een goed pedagogisch klimaat.

Op De Dijkwerkers wordt natuurlijk voldaan aan de eisen die de onderwijsinspectie aan alle basisscholen stelt. Dus ook op een Jenaplanschool wordt gewoon gewerkt aan rekenen, taal, spelling, lezen enz.

Bijzonder aan Jenaplan is de benadering van kinderen: Wij gaan uit van verschillen.
De eigen kwaliteiten en mogelijkheden van kinderen staan centraal. Uitgaande van eigen aanleg, karakter, interesses en vorderingen begeleiden de leerkrachten de leerlingen door de schoolperiode heen.
Goed kunnen functioneren in onze samenleving betekent nogal wat.
Behalve kennis worden kwaliteiten verlangd als kunnen samenwerken, zelfstandig functioneren, kunnen plannen, creëren, jezelf kunnen presenteren, ondernemen, communiceren, flexibel zijn, verantwoorden en sterk in je schoenen staan. Door de manier van werken in jenaplanscholen oefenen de kinderen in al deze kwaliteiten.

De keuze voor De Dijkwerkers draagt daarom bij aan de persoonlijke ontwikkeling én de kansen van uw kind in de maatschappij.
Mocht u de sfeer op onze school willen proeven, dan bent u van harte welkom en kunt u een afspraak maken met Angelique Pronk, 0228-583520 of a.pronk@openbaaronderwijspresent.nl

Graag tot ziens op De Dijkwerkers!