14-02: Valentijnsdag!

Verras jij je stille liefde, goede vriend, waardevolle vriendin of je ouders die altijd paraat staan?! Naast de gerechten van de kaart serveren wij een 3 gangen proeverijmenu om samen te delen en van te genieten! Reserveer snel je tafel! Het menu kost 32,50 euro.

10-02, 24-02 en 10-03: High Wine & High Beer!

Helaas deze data zijn geheel uitverkocht! Een nieuwe datum staat gepland, maar dan in een iets andere vorm. Datum: zaterdagavond 20 april. Dit keer géén borrelmiddag, maar een maaltijdvullend arrangement!

Tussen 18.00 en 21.30 uur presenteren wij, zoals iedereen gewend is, in meerdere gangen heerlijk hapjes, mooie wijnen en speciaalbieren. De kosten bedragen 32,50 euro. Uitsluitend op reservering! Wees er snel bij!

17-02: Come Together Winterse Bier & Wijntocht!

Als de Zomer en de Herfst is geweest komt de winter om de hoek kijken. Vorst en sneeuw zijn de ingrediënten voor een mooie Winter. De 4 cafe’s van Wervershoof hebben ook heerlijke ingrediënten in huis om er een prachtige Winterse Bier- en Wijntocht van te maken. Kom eten en drinken met je muts op en wanten aan. Kaarten à 22,- zijn te verkrijgen bij dè 4 cafe’s op het dorp. Tijd: van 15.00 tot 19.00 uur!

01-03: Gemeenschapsveiling Wervershoof!

Tijdens de gemeenschapsveiling worden tal van leuke, bijzondere en vaak zeer bruikbare producten en hilarische en gezellige arrangementen geveild. Aangeboden door organisaties en particulieren uit Wervershoof en omstreken. De opbrengst van de veiling is o.a. voor het verenigingsleven van Wervershoof. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook eens iets proeven van de sfeer rondom de veiling, kom dan 1 maart een kijkje nemen en wie weet ga je met leuke koopjes naar huis! Aanvang: 19.00 uur. Kom, bied, ervaar, steun en heb plezier! Eerdaags valt de veilinggids op de mat, en kan je je voorbereiden op deze gezellige en dorpse avond!

Zaterdag 30-03 en Zondag 31-03: 40 jarig jubileum van ’t Volksorkest!

Dit moet gevierd worden! Natuurlijk met heel veel muziek, verhalen en ouderwets hilarische onzin. De welkomstbubbel staat om 17.00 uur ingetapt! Terwijl je eet en drinkt gaat de show los en neemt het Volksorkest iedereen mee naar Ierland en naar het goudgele strand van Ameland, dan via de Levensliederen van het ergste soort naar puntgaaf eigen West-Friese nummers, naar ontroerend en verrassend en alles wat daar nog tussen zit. Voor 40 euro p.p. drink je mee, en eet je mee van een heerlijk buffet! Misschien zingt Vok nog een keer de Moordballade en Ton de Groenteman, en vinden we het been van Ome Kobus terug… Let op! Wegens succes extra datum: zondag 31-03-2019! Kaarten verkrijgbaar via: info@t-fortuin.nl/0228-581336 Vol is Vol!

Iets te vieren?

Ben je bijna jarig en loop je rond met plannen voor een feestje? Ben je al bezig met de zomer en heb je plannen voor een geweldig tuinfeest, bbq etc.? Bruiloft in het verschiet? Zin in een leuke reünie? Organiseer je een borrelmiddag?! Wij hebben volop leuke ideeën en tips! Check of je favoriete datum nog beschikbaar is en voorkom teleurstellingen! Na een informeel gesprek zenden wij je graag een passend voorstel!