Ik ben Jacco Hofland en als risico- en verzekeringsadviseur voor MKB en ZZP breng ik jouw bedrijfs- en ondernemersrisico’s in kaart. Welke risico’s wil je voorkomen, beperken, zelf dragen of verzekeren? Dat is wat ik samen met jou in beeld breng. En op basis van een uitgebreide risicoanalyse geef ik je vervolgens een onafhankelijk en vrijblijvend verzekeringsadvies.

Ook voor al je particuliere risico’s
Omdat ikzelf ook ondernemer ben, ken ik de zakelijke risico’s en de oplossingen daarvoor. Maar die ken ik ook voor jou als particulier. En dus zorg ik ervoor dat niet alleen je bedrijf goed en compleet verzekerd is, maar ook je gezin en jezelf.

Service en persoonlijk contact
Als onafhankelijk adviseur staan persoonlijk contact, service en vertrouwen bij mij hoog in het vaandel. En dat zoek ik ook in de samenwerking die ik met verschillende verzekeraars heb.

Daarom werk ik voor particuliere verzekeringsoplossingen graag samen met Nh1816, dé specialist in particuliere verzekeringen. Nh1816 is een echte West-Friese verzekeraar uit Oudkarspel. En het is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk, die betrokken is bij de samenleving, de regio West-Friesland en bij jou.

Verzeker je je bij Nh1816, dan ben je automatisch lid van de Coöperatie en profiteer je van verschillende ledenvoordelen.

Altijd dichtbij bij jou in de buurt
Vanaf nu ben ik namens Nh1816 jouw ‘local hero’. Dit betekent dat ik als West-Fries de regio goed ken en de taal van de mensen spreek. Daarom is mijn motto: ‘Wat de eigen streek je biedt, koop je in den vreemde niet’!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Gewoon bij jou op het bedrijf, thuis of bij mij op kantoor aan de Raadhuisplein 17 in Wervershoof.

Bel of mail mij voor een afspraak. Tel. 06 19 05 79 68, e-mail
jacco@derisicostrateeg.nl

Vorig artikelExpositie ‘Uitverkocht’ in herhaling
Volgend artikelLunchen tussen de koeien?