Bij de Mannen van Naam krijg je meteen het gevoel alsof je in een gezellige huiskamer zit. Door de sappige verhalen van de Brabanders met een roemrucht verleden bij ‘Pater Moeskroen’ en de prachtige liedjes vervaagt het onderscheid tussen een cabaretvoorstelling en een heerlijk concert.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een sfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar ook zetten ze moeiteloos een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker kent ze ook als drie muzikanten van Pater Moeskroen.

Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

De Mannen van naam 18 oktober 2019 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 15,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com

Meer informatie op: www.hauwertinconcert.nl en www.mannenvannaam.nl