De maand augustus is aangebroken en de kermis van 2018 staat alweer bijna voor de deur! Wij hebben er in elk geval heel veel zin in en zijn er al helemaal klaar voor. Zoals elk jaar zijn wij elk dag (behalve zaterdag) geopend vanaf 12:00 uur, is de entree natuurlijk gratis en hebben wij weer een terras en buitenbar klaar staan.

Dit jaar starten wij ons programma op zaterdag 18 Augustus met een opwarmertje, een 25,- euro avond van 20:00 tot 00:00 (onbeperkt Bier, Fris & Wijn) of zoals het Westfries dialect zegt; “Moi aanzitte, dom koike”

Zondag 19 Augustus starten wij om 12:00 uur officieel de kermis met het “Eerste Deuntje”. De eerste deuntjes worden gespeeld door 2 mannen die verder geen uitleg meer nodig hebben “Sjaak Steltenpool en Fok Berkhout”. Na het “Eerste Deuntje” starten om 16:00 uur de jongens van “Innergroove” (Bas Berkhout, Enrico Kors en Ton Boon)

Maandag 20 Augustus is ons Café, terras en buitenbar vanaf 12:00 uur geopend! Deze dag maken wij ons klaar voor niemand minder dan de “Woudrukkers!” Afgelopen jaar wonnen de “Woudrukkers” de Party Award voor Populairste Partyband van Nederland en staan ze natuurlijk bekend als de Rock ’n Loll Band van Noord Holland.  Na rampvolle zalen, festivals, en springende dorpspleinen staan ze met de Kermis in ons eigen Wervershoof!

Dinsdag 21 Augustus staan wij om 12:00 uur weer klaar voor alweer de laatste dag van de kermis.

Het Café is weer geopend, buiten kan weer gebruik worden gemaakt van het terras en de bar en maken wij en alle “Cats” fans zich klaar voor de enige echte zanger van de Tribute to The Cats Band: “Kees Plat! Kees Plat heeft verder geen introductie meer nodig, want wij weten het allemaal, dit wordt 1 groot feest! Een betere afsluiting van je Kermis kun je niet wensen toch?

Namens het hele team van Café de Hoek wensen wij jullie allemaal een fantastische kermis toe!

Vorig artikelRosa Weel en Misha Slinger: De lange rooie en het prinsessenpopje
Volgend artikelKermis Wervershoof 2018 in ’t Fortuin!