Bij supermarkt DEEN vinden ze het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ze kunt doen, maar ook dat ze hun steentje bijdragen aan het sociale leven. Daarom sponsoren ze ieder jaar graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen.

Nu DEEN Supermarkten later dit jaar gaat verdwijnen, willen ze graag op een mooie manier afscheid nemen van een, vaak jarenlange, samenwerking met clubs en verenigingen uit de regio’s van hun winkels. Daarom sluiten ze na een periode van 88 jaar af met de mooiste actie aller tijden en organiseren ze dus nog 1 keer een DEEN Sponsor Actie waarbij ze maar liefst € 400.000 gaan verdelen onder de 400 deelnemende verenigingen van de 80 filialen.

Hoe werkt de Sponsor Actie?
De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 18 juli t/m 14 augustus 2021. U ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt.
Bij de in- en uitgang in de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Een van die deelnemende vereniging is voetbalvereniging V.V.W. uit Wervershoof. U kunt uw favoriete club steunen door uw munt(en) in de V.V.W. koker te doen. Hoe meer munten de voetbalvereniging V.V.W. ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. De sponsormunten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 21 augustus. Zo steunt u samen de voetbalvereniging V.V.W.

Wij willen via deze weg Supermarkt DEEN bedanken voor de jarenlange samenwerking! Zal Albert Heijn deze actie net als de winkel ook overnemen?

Vorig artikelOrgelconcert 31 juli a.s. met Gerwin van der Plaats in Venhuizen
Volgend artikelOorlogsmuseum Medemblik