Dat er wat te beleven valt dat is wel duidelijk bij Hèt Café van Wervershoof. Haast ieder weekend is er wel wat te doen. En als er niks te doen is blijft het uiteraard gezellig aan de bar. Zo ook de laatste dagen van het jaar 2016.

Eerste Kerstdag is het plan om van 16.00 tot 00.00 uur Hèt Café te openen. Er kan muziek gedraaid worden (neem je eigen muziek mee), spelletjes gedaan worden of gewoon lekker ouwehoeren en lachen aan de bar. De kosten voor deze avond is voor iedereen gelijk: € 50,-. p.p. Daar krijg je eten, drinken en hapjes voor. Gezelligheid met elkaar! Minimale deelname is 20 personen voor deze middag/avond. Geef je op aan de bar of via de website en wij zorgen voor een mooie eerste Kerstdag!

Tweede Kerstdag is er live muziek in de vorm van blues. In West-Friesland houden we van blues, dat is wel bekend. Er zijn diverse overeenkomsten tussen waar de blues vandaan komt en onze regio. Dan is het ook niet vreemd dat we hier blues in de armen sluiten. En dat gaan we doen deze 2e kerstdag in ons Café. We halen deze keer de blues uit de Achterhoek, ook al zo’n streek waar de liefhebbers lang niet op één hand zijn te tellen. More Than Blues is de naam van de band en de muzikanten hebben hun sporen al lang en breed verdiend maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze op hun lauweren rusten, integendeel en dat zal gemerkt worden deze avond. Deur open van de achterzaal is 21.30 uur en de entree is uiteraard gratis. Hèt Café is geopend vanaf 16.00 uur.

Vierde Kerstdag (woensdag 28 december) is er ook weer Comedy Show in Hèt Café. De maandelijkse doordeweekse portie lachen. Kom kijken laat je verrassen door de standuppers. Aanvang is 20.30 uur en de entree is ook hier gratis.

Op Oudjaarsavond 2016 organiseert SMEW in samenwerking met Hèt Café van Wervershoof het Top 2000 café. Deze avond zal geheel in het teken staan van Radio 2’s Top 2000 met een quiz en begeleiding van live band Blue Flame. Teams van maximaal 4 personen kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar gezelligheid@hetcafevanwervershoof.nl, vermeld daarin duidelijk de namen van de deelnemers. Er kunnen maximaal 10 teams meedoen. Deelname kost € 27,- per persoon. Dit is inclusief bier, fris, wijn en hapjes van half 9 tot middernacht. Te voldoen bij binnenkomst, graag gepast betalen. Vanaf 00.00 uur vieren we natuurlijk het nieuwe jaar! Nieuwjaarsdag zijn we vanaf 16.00 uur geopend voor een gluhwein, warme chocomel of gewoon een lekkere nieuwjaarsborrel.

Het team van Hèt Café van Wervershoof wenst echt iedereen genietvolle kerstdagen en een gezond en liefdevol 2017. Ook van dat jaar gaan we weer een mooie maken!

Vorig artikelEerste editie “Kerstbeurs Lokaal” groot succes
Volgend artikelRalph de Jongh 1e Kerstdag bij Club Jazz & Pop