Afgelopen week hebben we weer veel verenigingen en instellingen binnen de gemeenschap van Wervershoof blij kunnen maken met een bijdrage vanuit de opbrengst van de gemeenschapsveiling 2019. Intussen maken we ons op voor al weer de 65e veiling op vrijdag 6 maart a.s. in Café Restaurant ’t Fortuin.

Ook dit jaar zijn er weer originele koopjes aangeboden; de catalogus kun je in het weekend van 22 en 23 februari op de deurmat verwachten. Ben je nu al nieuwsgierig naar wat er allemaal ‘te koop’ is, dan kun je ook alvast een kijkje nemen op onze site: www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl. Daar vind je de digitale versie van de catalogus. Op de site is ook te zien welke bijdrage afgelopen week aan ‘jullie’ vereniging is toegekend.

Als je de catalogus doorbladert zul je zien dat er weer een bod gedaan kan worden op heel veel aantrekkelijke koopjes: bijv. een bon voor een verjaardagsarrangement in Zwembad De Zeehoek of een avontuurlijke overnachting in speeltuin De Neshof. Ook dit jaar kan er weer ‘gekeezd’ worden op de pastorie; pastor André en Juan Andrés zijn er klaar voor. Een gezellig feest in winterse sferen aan de Molenweg? Een ‘we zijn er weer bij’ Oranje pakket? Een eigen zitplaats tijdens de Muzikale wandeling? We hebben het allemaal. Wat zeg je? Je wilt gewoon een taart? Ook die hebben we natuurlijk in ons aanbod. Zomaar een greep uit de 680 koopjes waarop je kunt bieden op de veiling van 6 maart a.s. Jij komt toch ook? Je bent van harte welkom vanaf 19.00 u.

Bestuur van de Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof.