De ultieme feestavond voor Andijk en omstreken wordt op vrijdag 5 juli 2019 voor de 14e keer gevierd. De Avond van Andijk is ook dit jaar een feest van herkenning voor bezoekers aan het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk.

In en om de Rheino’s Fresh Partyground, zal vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur weer allerlei activiteiten en vermaak zijn voor de kinderen. Na deze activiteiten gaan de beste Fortnite spelers de strijd aan in de Rheino’s Partyground op groot scherm! De winnaar gaat naar huis met een mooie prijs.

Op de piramide zal de band Milestone de bezoekers van de Avond van Andijk van harte welkom heten. Deze vijfkoppige rock/pop coverband brengt de beste classic rock nummers en gouden ballads.

In de Rheino’s Fresh Partyground opent Claude uit Enkhuizen. Hij wist, tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids, vier stoelen voor hem om te laten draaien met zijn versie van het nummer Papaoutai. Daarna zal niemand minder dan Maan de bühne van de Rheino’s Partyground betreden. Maan zette haar eerste stappen in de muziekwereld in het Tv-programma The voice of Holland, dat ze glansrijk won in 2016. Wat volgden is inmiddels bekend en ze is niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

Onze eigen volkszanger Roy Verlaat opent de mainstage en komt een feestje bouwen met de beste meezingers van eigen bodem. Marsha & Friends brengt als eerste op de Avond van Andijk een ode aan Fleetwood Mac. Beleef een van de meest invloedrijke rockgroepen aller tijden tijdens de Avond van Andijk. Dan is het de beurt aan Van Dik Hout. Ze vieren hun 25-jarig bestaan op de Avond van Andijk! In 1995 en 1996 stonden Martin Buitenhuis en zijn mannen al op Dijkpop en komen nu terug naar Andijk met de klassiekers ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’. Dat wordt meezingen dus!

Natuurlijk zijn de Locals weer van de partij en sluiten de mainstage in stijl af. Dit jaar brengen ze het beste uit de 70-ties. Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin, Bob Marley, Tina Turner, Stevie Wonder, ABBA, Rolling Stones, Eagles, Queen, en nog veel meer komen.

Voorgaande jaren werd Rheino’s Partyground altijd afgesloten met lokale DJ helden. Dit jaar kun voor de beste DJ’s uit de regio terecht bij de Jupiler stage. Groove Policy, Job Prins en R&T gaan 5 juli hier een feestje bouwen.

Dijkpop vindt dit jaar op 6 juli plaats en de Avond van Andijk op 5 juli. Dijkpop is inmiddels strak uitverkocht. Voor tickets voor De Avond van Andijk kun je nog terecht op www.deavondvanandijk.nl of bij Primera Andijk en Rheino’s.