Zondagmiddag 27 maart a.s. aanvang 15.00 uur geeft Nirmala een concert in de Schoof in Wervershoof. Nirmala speelt en zingt sfeervolle, meditatieve, rustgevende Oosterse muziek en mantra’s, overgoten met een Westers sausje.

Ruim 2 jaar geleden gingen Wilma en Jos van Ophem, Frans van Muijen en Els Weijers samen brainstormen om een band op te richten. De vraag was, wat voor soort muziek zullen we gaan spelen? Op de achtergrond klonk mooie muziek van Ajeet Kaur en Deva Premal, bekend van meditatieve muziek en mantra’s. Toen raakten we zo geïnspireerd dat Frans zei: laten we voor deze stijl gaan. Wilma stelde de naam Nirmala voor, wat zuiver en puur betekent in het Sanskriet.

Inmiddels hebben we een flink repertoire opgebouwd, zelf nummers geschreven en al diverse optredens en concerten mogen geven. Het is gegroeid van een mooi idee naar een gezamenlijke passie. De Oosterse meditatieve muziek en mantra’s geven wij een Westers sausje, zodat het lekker in het gehoor ligt. De harmonieuze meerstemmige zang en de sfeervolle muziek raken je echt in het hart, je wordt er stil van. De mantra’s nodigen ook uit om mee te zingen. We zingen in originele talen, zoals Sanskriet, Gurmukhi, maar ook in het Engels. Tevens bespelen we behalve westerse, ook authentieke oosterse instrumenten; een ander geluid! Kortom een middag vol vredig, sfeervol en rustgevend luisterplezier waarmee we mensen hopen te verbinden en te laten genieten van de mooie muziek.

We hopen je te mogen ontmoeten tijdens ons concert van zondag 27 maart a.s. aanvang 15.00 uur in de Schoof in Wervershoof! (Zaal open om 14.30 uur) Voor het reserveren van kaarten kijk op: www.deschoof.nl Voor meer informatie over Nirmala: www.nirmala-nederland.nl

Vorig artikelWie teelt de grootste biet van regio Westfriesland?
Volgend artikelPrachtige opbrengst gemeenschapsveiling Onderdijk