Donderdag j.l. liep er een filmploeg door Wervershoof om opnamen te maken voor de presentatiefilm van de Kernvisie 2019-2030(2035).

Op 16 december zal deze film aan B&W en de gemeenteraad vertoond worden en dan zal de nieuwe Kernvisie aan de wethouder overhandigd worden.

Wij willen alle inwoners, bedrijven en organisatie, die aan de film hebben bijgedragen door of als figurant te fungeren of een inkijkje in het bedrijf te alen zien,  hartelijk bedanken voor hun inzet. Wij zijn ervan overtuigd, dat het een leerzame film wordt.

Concept kernvisie
Het concept van de kernvisie is af! Maandag 14 oktober willen wij deze graag presenteren aan onze mede-Wervershovers in De Schoof.

Het concept kernvisie is opgesteld vanuit de meningen en de antwoorden van de open avonden en de enquête. Wat hierin staat is dus jullie mening. Deze avond is er ook ruimte voor jullie laatste inbreng. Misschien zijn wij namelijk wel iets essentieels vergeten, of hebben jullie tips voor hier en daar wat kleine aanpassingen. Graag tot dan van 20:00 tot 22:00 uur.

De commissie Kernvisie Wervershoof.