Bodhi Bot (20) liep tijdens zijn MBO 4 opleiding tot accountmanager stage bij Mastermate in Zwaagdijk en in de Goorn, waar hij onder begeleiding van René veel kennis heeft opgedaan in het bedrijf. Na de 4 maanden stage keerde hij terug naar de schoolbanken, maar de opleiding gaf hem niet de bevrediging die hij als junior accountmanager zocht.

Zijn interesse in architectuur deed hem besluiten de opleiding Building Environment aan de HVA in Amsterdam te gaan volgen. In de zomer van 2021 is hij, samen met zijn beste vriend, in Amsterdam gaan wonen. Wat een mooie studietijd in de hoofdstad zou kunnen worden viel een beetje tegen, door corona waren veel lesuren online en het sociale leven in Amsterdam lag op z’n gat.

Tijdens een periode dat er geen les werd gegevens vanwege de coronamaatregelen, had Bodhi een bijbaantje bij Mastermate. Hij begon er steeds meer plezier in te krijgen. Zijn productkennis groeide en toen hem werd gevraagd het team van Mastermate te versterken was hij snel om. Bodhi: ‘ik ga graag met mensen om, verkopen zit in mijn bloed, iemand met een goed advies helpen geeft me een goed gevoel.’ Bodhi besloot zijn opleiding en kamer in Amsterdam op te zeggen en weer bij zijn ouders in Wervershoof te gaan wonen. ‘Ik ga verder studeren voor buitendienst account-manager en ga hiervoor een HBO avondopleiding doen. Voorlopig zit ik hier bij Mastermate Zwaagdijk op mijn plek met leuke collega’s, goede sfeer en leuke klanten. Vooral de duidelijkheid van de West-Fries vind ik heerlijk en rij elke morgen, op de fiets, met een smile op mijn gezicht naar de zaak.’

Vorig artikelRoeivereniging viert 15 jarig bestaan
Volgend artikelFietstocht Zwaagdijk