Na een lange voorbereiding was het zover, Ben Droog heeft een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Streng.

Ben houdt van mensen, dat is wel duidelijk. Van de kleinste mensen op de basisschool (na zijn pensionering valt hij nog regelmatig in) tot de oudere mensen (fietsen met bewoners van Wilgenhof en bij overlijden zorgen voor een mooi afscheid in de kerk).

Zijn positieve levenshouding, zijn humor, zijn oprechte betrokkenheid en zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel maken dat het altijd plezierig is om Ben in het team van vrijwilligers te hebben en hij bekleedt dan ook veel bestuursfuncties. Je weet zeker dat de zaken op een professionele manier worden opgepakt en tot een goed einde worden gebracht als je het aan Ben over laat. Hij doet dit alles met hart en ziel al vanaf 1989.

Dat de gemeenschap van Wervershoof maar wat blij is met een vrijwilliger als Ben blijkt wel uit de aanbevelingsbrieven die zijn geschreven door de Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof, Stichting De Werverhoofse molen, Volleybalvereniging VVW (met medeaanbeveling van ORVWFO), Lectoren Parochie Wervershoof, pastoor Suidgeest en zorgcentrum Wilgenhof.

En Ben? Die vindt het heel gewoon wat hij doet. Dat maakt hem nou juist iemand die we dit lintje gunnen.