Voor de basisschool kinderen uit de omgeving hebben wij al jaren de kinderclub “Bizzy kidzz” in huis. Voor een bedrag van 1,50 kunnen de kinderen iedere vrijdagavond tussen 19.00 – 20.30 uur aan hele leuke activiteiten deelnemen. Op vrijdag de 5e wordt het wel erg spannend! Er komen reptielen naar de Schoof. Er wordt over de reptielen verteld, je kan ze bekijken en je mag ze zelfs aanraken! Wie durft?! Meer informatie staat op www.exotusserpenti.nl

Op zondag 7 oktober is er een nieuwe editie van “Muziek doet er toe”. Op deze dag zullen verschillende culturele instellingen laten zien wat ze in huis hebben. “Slag om West-Friesland komt een percussie show geven op olievaten, fanfare Sint Caecilia geeft een optreden, Laura Schuit verzorgt een intiem concert en de L-star bigband komt de dag feestelijk afsluiten.  Entree voor deze dag is 2,- Daarbij krijgt u van ons een heerlijk kopje koffie of thee.

Kinderkookclub “de Kokkies” gaat weer van start! Het laat nog een maand op zicht wachten, maar het inschrijven voor de kokkies kan al via de site. Er is beperkt ruimte, en de aanmeldingen gaan hard, dus wacht er liever niet te lang mee. Ze koken op de woensdagmiddag uiteenlopende gezonde en ongezonde gerechten. Boven de kookkwaliteiten is vooral het plezier belangrijk!

Herfstweer
Je kent het wel. Wil je net lekker de vrijdag met je vrienden en vriendinnen vieren, sta je lekker buiten te hangen, komt er herfstweer aan. Aangezien de Schoof er voor iedereen is, hebben wij daar een oplossing voor. Bij ons is op de vrijdagavond de Sub beschikbaar om te schuilen/ chillen en om daarnaast is er ook nog iets te doen. Je kan je eigen muziek draaien, er staat een playstation klaar, je kan komen poolen en mocht je zelf iets in te brengen hebben is dat uiteraard ook welkom! Maar bovenal, zit je warm en droog.

Houd ons online ook goed in de gaten, want het kinderprogramma voor de herfstvakantie komt bijna online!

Het duurt nog even, maar de kaartverkoop voor het concert van “Niels van de Gulik in goed gezelschap” is ook van start via de website: www.deschoof.net