Tijdens de beursvloer West Friesland kun je mooi matches maken, een prachtig initiatief waar bedrijven uit West Friesland voor elkander iets kunnen  betekenen. Ook de Wilgenhof was daar aanwezig en hebben daar matches gemaakt, waaronder drie matches voor een zeer welkome USB stick voor de Quick Up.

De Quick Up is een zorg hulp middel die gebruikt wordt voor/tijdens  bijvoorbeeld de ADL, (algemene dagelijkse levensverrichtingen) een prachtig apparaat die beelden projecteert op het plafon of wand. Deze beelden zijn vaak seizoenen en of thema gericht, dus voor ieder wat wils.

Op vrijdag 31 januari werd de laatste van de 4 USB sticks overhandigd door Dromehof . Dromehof: Door tweedehands spullen te verkopen financieren we activiteiten en projecten in Hoorn en omstreken waarin we ons inzetten voor de bestrijding van eenzaamheid onder de ouderen. Kortom, wij zijn een kringloopwinkel met een doel!

De USB stick met Andre Rieu werd door Jolanda, een vrijwilligster van de Dromehof overhandigd aan Dirk Karsten. De usb was zeer welkom en er is die middag gelijk gebruik van gemaakt

Ook heeft de Wilgenhof USB stick mogen ontvangen van de Rabobank en Unive.

Bij deze willen wij Rabobank, Unive en de Dromehof hartelijk bedanken voor deze prachtige matches en de zo welkome waardevolle USB sticks, Bedankt!