Vrijdag 8 juli j.l was ons jaarlijkse afsluiter een heerlijke bbq. Wij als vrijwilligers koken, bakken, braden maandelijks voor ouderen en een ieder die zich geroepen voelt een lekkere maaltijd. De ene keer een oer Hollandse pot de andere keer een mexicaanse twist, chinees enz met een voor- en nagerecht en voor ieder wat wils. Dit keer was de bqq aan de beurt. Alle tafels en stoelen werden buitengezet en alles werd mooi aangekleed met bloemen uit eigen tuin van de Schoof.

Om 17.00 uur druppelden de eersten binnen/buiten, waar wij al complimenten kregen met: wat een gezelligheid meiden! Nou, het werd zeker ‘gezellig’.
Als klap op de vuurpijl kwamen Jacco Deen en Michael Mazee belangeloos zingen en daar gingen de handjes de lucht in, wat een sfeer en gezelligheid. Het zonnedak ging eraf!!

Wat een prachtig gezicht hoe de ouderen genoten want daar doen we het tenslotte voor.
Om 21.00 uur gingen de laatsten weg met hier en daar een schuivertje of de rollator ging net ff te snel.

We kijken terug op een heel mooi seizoen. In september beginnen we weer met frisse moed. Waar een ieder die zich geroepen voelt natuurlijk van harte welkom is.

Tevens willen we de sponsors nog bedanken, Bakker Schipper, Het Zonnetje, Dekamarkt, AH, Hessing en slagerij Ruiter die een mooi prijsje maakte voor het vlees.

Wij, Dineke, Sanne, Yolanda, Madelynn, Milana en Astrid wensen iedereen een prettige vakantie toe en tot ziens.

Vorig artikelZomeractiviteiten senioren
Volgend artikelSeniorennieuws