Afgelopen vrijdag was het beroepsscheidsrechter Bas Nijhuis die een lezing gaf over zijn carrière. Deze avond georganiseerd door de Club van 100 en de sponsorcommissie van V.V.W. was in een overvolle kantine een succes.

Op deze avond vertelde Bas wat er allemaal voor komt kijken. Gebeurtenissen over wat er allemaal voor, tijdens en na de wedstrijden in en rondom het veld gebeurt.

Enige elementen uit de lezing; verwensingen vanuit het publiek met o.a.; je moeder is een h…, opmerkingen van de spelers in het veld, er gebeurt nogal wat.

De voorbereidingen voor de wedstrijd, uitleg over de VAR, de internationale wedstrijden kortom alles kwam aan bod. Dit alles werd met grappige anekdotes en beelden vertoond.
Als herinnering kreeg Bas Nijhuis een V.V.W. sjaal mee. Bekijk de foto’s op de website van V.V.W. die weer vakkundig vast gelegd zijn door de fotograaf van V.V.W. Dik Haakman.

Gezien de reacties is de organisatie dan ook zeer tevreden met de avond die ze hebben georganiseerd.

Namens de Club van 100 en de sponsorcommissie van V.V.W. bedanken wij degene die dit financieel ondersteund hebben! Iedereen bedankt voor de belangstelling op deze avond.

Namens de organisatie
Gerard Mol

Vorig artikelSeniorennieuws
Volgend artikelSuccesvolle tentoonstelling Stichting Oud Onderdijk