“ ‘t Zonnetje schijnt weer in Wervershoof”, zo introduceerde ik Snackerie ’t Zonnetje in 2006. En die zon schijnt, volop! Wat een energie heeft die zon gegeven! Stap voor stap werd het steeds drukker en drukker.

Uiteraard met patat en snacks voor het avondeten, maar ook tijdens de lunch weten veel gasten Snackerie ’t Zonnetje te vinden voor een luxe broodje of een uitsmijter. We zijn niet alleen als cafetaria actief, maar ook vaak op locatie, tijdens evenementen zoals Muziek op het plein, koningsdag, bij bedrijven en bij de mensen thuis. Wederom met patat en snacks, maar ook met een heerlijk warm of koud buffet, barbecue, luxe broodjes, tappie, bittergarnituur of luxe koude hapjes. Snackerie ’t Zonnetje is zeer actief, doet altijd mee en zo kom je ons dus vaak tegen. Steeds op zoek naar de meest efficiënte manier van werken, om u, onze gast, zo snel mogelijk van dienst te zijn. We hebben vele hoogtepunten gehad, waarvan jaarlijks de fantastische kermis als terugkerend hoogtepunt wordt gezien. Ook dit jaar weer!

Doordat de klandizie is blijven groeien en er ook steeds meer activiteiten en evenementen bijkomen, heb ik de afgelopen jaren veel medewerkers mogen opleiden. En deze toppers geleerd, om naast hygiënisch en georganiseerd werken, onze gasten snel, gastvrij en enthousiast van dienst te zijn. In de afgelopen 16 jaar is Snackerie ’t Zonnetje van 3 naar 15 betrokken medewerkers gegroeid.

Een ieder met zijn of haar kwaliteiten. Met een duidelijke verdeling van taken en verantwoordelijkheden heeft het afgelopen half jaar bewezen dat Snackerie ’t Zonnetje klaar is om zonder mij verder te gaan. Wat betekent dat ik uit de stroming van het wilde water ga en kies voor rustig gelegen water. Voor een helder zicht op nog niet geleefde dromen om daar met dezelfde passie en gedrevenheid uiting aan te geven.

Ik wil bij dezen een ieder bedanken die mij geholpen heeft om van Snackerie ’t Zonnetje een succes te maken! Zonder al deze hulp, hoe groot of klein ook, was het mij nooit gelukt.

Maar bovenal bedank ik u, gast van Snackerie ’t Zonnetje, voor uw bestelling, gezelligheid en uw begrip voor als het druk was.
De gesprekken over overname zijn inmiddels in vergevorderd stadium. Ik informeer u hierover graag verder, op een later moment.

Arjan

Vorig artikelAntiek Brocante & Curiosa Markt in Bonifaciuskerk ANTIEK BROCANTE & CURIOSA MARKT IN BONIFACIUSKERK
Volgend artikelSeniorennieuws