De gezamenlijke horeca van Wervershoof kijkt er naar uit: een veilige en gezellige kermis. Een goed overleg met de gemeente en een maandenlange voorbereiding waarborgt een soepel verloop. ‘Een veilige en gezellige kermis vieren, dat is waar we voor staan. En zeg nou zelf, dat wil jij toch ook?

Polsbandjes voor jongeren tussen 18-25 jaar
Ook dit jaar zijn kermisgangers tussen de 18 en 25 jaar weer verplicht een polsbandje te dragen. Deze kun je halen bij de muntenbalie’s bij alle horeca. Het barpersoneel mag alleen drank verstrekken aan jongeren met een polsbandje. Ook zien Gemeentelijke BOA’s erop toe dat jongeren zonder bandje geen alcohol drinken. Scherpe regels met als doel, een gezellige kermis voor iedereen!

Fietsenstalling
Ook dit jaar is het verboden om je fiets te plaatsen aan de Dorpsstraat daarom organiseert en faciliteert de gezamenlijke horeca een gratis toegankelijke fietsenstalling aan het begin van de Nijverheidsweg bij Van der Berg.
Volg de borden, plaats je fiets in de stalling. Zo houden we alle paden en doorgangen vrij en zorgen we samen voor een veilige Dorpsstraat.

Stal & stel je fiets veilig
De Fietsenstalling bevindt zich bij van der Berg aan het begin van de Nijverheidsweg.

Vorig artikelOma en Josef San over kermis vroeger en nu
Volgend artikel‘Het mooiste feest van het jaar’